Palvelun kuvaus

Neliöt: 242 m2

Henkilömäärä: 12+2

Makuuhuoneet: 6

Kylpyhuoneet: 1 +4

Liinavaatteet ja pyyhkeet pedattuina, loppusiivous ja ulkoporeammeen käyttö kuuluvat kokonaishintaan.

Villa Feel Good on korkeatasoinen, talvella 2021 valmistunut ski-in / ski-out huvila. Kohde on laadukkaasti sisustettu ja varusteltu ja se vastaa niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeita. Sijainti on huippupaikalla Länsirinteiden ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä ja kilometrin säteellä Himos Areena, festivaalialue sekä golfkenttä. Huvila on pinta-alaltaan 242m2, terassia yli 50m2, katetulla terassilla 9 henkilön poreallas. Pihassa reilusti tilaa autoille. Autokatoksessa sähköauton latauspiste 11kW. Moottoripyöräilijät ovat myös lämpimästi tervetulleita, tilavassa kodinhoitohuoneessa on esim. 10 moottoripyöräkypärän lataushyllykkö.

Tutustu tästä 3D-esitelyyn: Villa FeelGood

Huvilassa on makuutilat 12+2 henkilölle. Kuusi erillistä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi 90cm leveää vuodetta. Alakerrassa lisäksi vuodesohva, josta voidaan sijata vuode kahdelle (140cm)

Huvila on sisustettu tyylikkäästi ja laadukkailla huonekaluilla. Sisääntulokerroksessa on eteinen, jossa runsaasti säilytystilaa, 2x makuuhuone, 2x erillinen wc, pukuhuone, pesuhuone kahdella suihkulla, sauna sekä avara hyvin varusteltu keittiö ja olohuonetilat, jossa koko julkisivu on lasia. Alakerrassa on 3x makuuhuone, erillinen wc, kodinhoitohuone sekä erikoisuutena äänieristetty yksiö omalla minikeittiöllä ja wc/suihku tilalla. Ulkona on yli 50m2 terassia, joista suurin osa on katettu.

Paikka soveltuu hyvin mm. koulutus-, synttäri-, tykypäivä-, viinitasting- ja kokkauskurssi -tapahtumille sekä myös useammalle perheelle loman viettoon. Huvilassa on ajateltu myös pienten lasten tarpeita, pyydettäessä mm. matkasänky ja syöttötuoli. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huvilassa.

Pysäköintitilaa on usealle autolle. Rinteisiin pääsee ilman autoa! Huoletonta lomailua Himoksella!

Ei tupakointia sisällä huvilassa. Ei juhlia. Ota yhteyttä varaamökki.com -asiakaspalveluun. Päävaraajan ikäraja 24 v. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Varaa kotisivuillamme ja kysy myös kokoustarjousta!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa