Uutta kilpailukykyä Himos-Jämsän matkailuun -hanke päättyy lokakuussa. Nyt on aika esitellä hankkeen tuotoksia. Järjestämme kolme eri tilaisuutta, jotka  tarjoavat mielenkiintoista tietoa matkailutoimijoiden lisäksi myös muille yrityksille. Olet tervetullut osallistumaan sinua kiinnostaviin teemoihin.

 

VAIKUTTAJAMARKKINOINTI: TO 26.10. klo 9-10.30, TEAMS

Tilaisuudessa käydään läpi suunnitelmallisen vaikuttajamarkkinoinnin keskeiset asiat ja muistilistat. Esittelemme case-esimerkkien kautta toteutettuja vaikuttajakampanjoita. Tilaisuudessa saat hyvää tietoa, jos olet suunnittelemassa omaa vaikuttajamarkkinointia. Asiantuntijana Hypement. Ilmoittaudu Teamsissa järjestettävään tilaisuuteen alla olevasta linkistä.

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropol.com/s/VAIKUTTAJA

 

TAPAHTUMAMARKKINOINTI: JÄRJESTETÄÄN JOULUKUUUSSA

Käymme läpi tapahtumamarkkinoinnin teemoja ja prosesseja. Himos-Jämsässä on paljon potentiaalia kasvaa tapahtumakaupunkina. Saat vinkkejä onnistuneen tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen.  Ilmoittaudu alla olevasta linkistä, niin saat myöhemmin lisätietoja.

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropol.com/s/TAPAHTUMA2023

 

MATKAILUN TUOTTEISTUKSEN JA DIGITAALISEN MYYNNIN KASVUOHJELMA: TO 12.10. klo 13-16

Matkailupalvelujen tuotteistuksen ja digitaalisen myynnin kehittämisen kasvuohjelma on ollut käynnissä tämän vuoden ajan. Ohjelmassa on keskitytty Himos-Jämsä matkailualueen tuotetarjonnan kehittämisen sekä markkinoinnin ja myynnin teemoihin. Yrityskohtaista sparrausta on saanut 14 kasvuhakuista yritystä. Tule mukaan kasvuohjelman loppuesittelyyn. Esittelemme, mitä kaikkea yritykset ovat tehneet liiketoimintansa kehittämisen eteen kasvuohjelman aikana. Aikaa on myös yhteiselle keskustelulle ja verkostoitumiseen. Asiantuntijana FlowHouse.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, viimeistään ma 9.10. mennessä!

AIKA: Torstai 12.10.2023 klo 13-16.

PAIKKA: Ruotsulan Hovi (Turkinkyläntie 74, 42100 Jämsä)

Ilmoittautumislinkki:

https://link.webropol.com/s/kasvuohjelmaS2023

 

Tervetuloa!
Jaa